De ligging.

De urbanisatie Pueblo Lucerdo, ligt ongeveer 30 km van de stad Alicante met de luchthaven El Altet, en op 35 km afstand ligt de stad Murcia met de luchthaven Sant Javier.

De zee is van af Casa Joel op ongeveer 8 km, met MOOIE zandstranden van Guardamar en La Marina. Op ongeveer 5 km afstand van Rojales ligt in Ciudad Quesada het groot waterpark, met een oppervlakte van 21000 m2 meter met wild water banen over de zwembaden met ook veel ligweiden om te ontspannen.Het is geopend van Juni tot september.

Strand van La Marina
De stranden aan de Costa Blanca staan bekend voor de goede water kwaliteit, ook zijn er brede duinen met in het achterland pijnboom bossen. De pijnboom bossen bieden ook heerlijke koelte en men kan er heerlijke wandel tochten maken.
Met de auto is het strand goed te bereiken, en er is kostenloos parkeren.

Op ongeveer 20 km bij Torrevieja vindt u de zoutmeren waar u goed kunt baden.

In Rojeles en Guardemar de Segura vindt u verschillende mogelijkheden om boodschappen te doen, Restaurants, Discotheken, Bars, en Banken. In de omgeving van Rojales zijn diverse weekmarkten in Rojales op donderdag waar u vele streek gerechten kunt kopen en proeven.

In het nabije gelegen hotel "El Corazon" (het hart) op 5 minuten loop afstand, kunt u Tennissen, Klimwand, Bowlingbanen, Fitnisruimte, en gym vinden.

In de maanden Juni en Juli vinden in Rojales de Feria feesten van de Mooren en Cristenen plaats dit met prachtige optochten waar mooie kostuums te zien zijn.Ook in de omliggende gemeenten zijn er van deze feesten, die stammen uit de Mooren tijd.

Medische zorg is ook in de omgeving zowel Nederlandse Huisarts als verzorgingshuis.

Voor de Golf liefhebbers is er op 10 minuten loopafstand een prachtige golf plaats. De Golf en Country Club La Marquesa met zijn 18 Holes. De Golf is s´morgens vanaf 8 uur geopend het gehele jaar. Er is ook mogelijkheid om lessen te nemen.

Casa Joel bevindt zich op 500 m2 grote oppervlakte welke omheind is, op het grondstuk vindt u vele planten en bloemen, agaven en PALMEN.
De vakantie woning bevindt zich op begane vloer en heeft een oppervlakte van 100 m2 met plaats voor zes personen.
De vakantie-woning is geheel gemeubileerd  de keuken is geheel uit gerust met alle benodigheden,  er is NL TV aanwezig en een cd speler.

In de tuin van Casa Joel zal u zich kunnen ontspannen en rust vinden.

  


Grotere kaart weergeven


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK
-----------------------------